Hoe wij werken

Via deze site krijgt u niet direct contact met een vloeren maar u wordt doorverbonden met het landelijke servicecenter van Allfree. Wij helpen u graag met het vinden van een vloeren die werkt bij u in de regio. U krijgt vervolgens de keuze hoe u in contact wilt worden gebracht met de vloeren, waarna u zelf de afspraak maakt. Deze doorverbindservice is kosteloos. Allfree is hierna geen partij in het vervolg, maar wij staan open voor feedback over de vloeren en helpen u graag weer verder!

Een nieuwe vloer leggen

Bent u net verhuisd en moet er een nieuwe vloer gelegd worden? Of bent u het zat om na al die jaren nog tegen dezelfde vloer aan te kijken? Er zijn talloze mogelijkheden! En komt u er zelf niet uit? Dan voorzien we u graag van advies!

Zelf doen?

Het uitkiezen van een vloer die past bij uw wensen en uw woning is één ding, maar een vloer leggen vereist kennis en vakmanschap. De doorgewinterde doe-het-zelver doet het graag zelf, maar let wel op de volgende factoren die van belang zijn bij het leggen van een nieuwe vloer:

  • de luchtvochtigheid
  • de temperatuur
  • zwevend of vast
  • de ondervloer
  • de legrichting
  • het patroon

Allemaal factoren die ervoor kunnen zorgen dat uw vloer er wel of niet mooi uitziet na het leggen en of dat van lange duur is. Zorg er dus voor dat u goede afwegingen maakt en weet u wat doet!

Professional inschakelen in Zeeland

Bent u niet zeker van uw zaak, dan kunt u beter een vakman inschakelen. Wij hebben in Zeeland vloerexperts in huis die uw vloer graag vakkundig voor u leggen. Zij houden rekening met alle omgevingsfactoren en bovengenoemde factoren. Zo weet u zeker dat u lang van uw nieuwe vloer kunt genieten!

Elders een mooie vloer gezien?

En heeft u bij iemand anders of op een afbeelding een vloer gezien die u graag wilt, maar u weet niet precies om welke vloersoort het gaat? Aan de hand van een foto kunnen wij u vertellen om welke vloer het gaat en wat de mogelijkheden daarvan zijn. Wat uw wensen dus ook zijn: vertel het ons en wij gaan voor u aan de slag!