Hoe wij werken

Via deze site krijgt u niet direct contact met een vloeren maar u wordt doorverbonden met het landelijke servicecenter van Allfree. Wij helpen u graag met het vinden van een vloeren die werkt bij u in de regio. U krijgt vervolgens de keuze hoe u in contact wilt worden gebracht met de vloeren, waarna u zelf de afspraak maakt. Deze doorverbindservice is kosteloos. Allfree is hierna geen partij in het vervolg, maar wij staan open voor feedback over de vloeren en helpen u graag weer verder!

Vloerrenovatie in Zeeland

Ziet uw houten vloer er niet meer mooi uit? Is deze dof of versleten? Of bent u net verhuisd en is de staat van de vloer niet zoals u deze wenst? Sta, voordat u overweegt om een nieuwe vloer te kopen, ook eens stil bij de mogelijkheid voor vloerrenovatie.

Hoe gaan wij te werk?

Het renoveren van een vloer is maatwerk. Als we kijken naar het materiaal en de staat waarin de vloer verkeert is iedere vloer immers anders. Bovendien willen we ook graag uw wensen en behoeften mee kunnen nemen in het project. Het is dus zaak om dit eerst te inventariseren.

We maken van tevoren afspraken met u over de werkzaamheden en de kosten daarvan. Zo komt u nooit voor vervelende verrassingen achteraf te staan. Vervolgens kunnen we beginnen om uw vloer te renoveren door bijvoorbeeld:

  • Schuren
  • Lakken
  • In de was te zetten
  • Gedeeltes vervangen

Daarnaast kunnen we u ook helpen met rozetten, plinten en convector roosters. Na het uitvoeren van de werkzaamheden geven we u een duidelijk onderhoudsplan, waarmee u uw gerenoveerde vloer tijdenlang beschermd houdt.

Garantie

Kiest u ervoor om uw vloer door ons te laten aanpakken? Dan bent u zeker van blijvende kwaliteit. Als CBW erkende vloerspecialist geven wij 3 jaar (afbouwende) productgarantie op het gebruikte materiaal.