De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Vloerrenovatie in Zeeland

Ziet uw houten vloer er niet meer mooi uit? Is deze dof of versleten? Of bent u net verhuisd en is de staat van de vloer niet zoals u deze wenst? Sta, voordat u overweegt om een nieuwe vloer te kopen, ook eens stil bij de mogelijkheid voor vloerrenovatie.

Hoe gaan wij te werk?

Het renoveren van een vloer is maatwerk. Als we kijken naar het materiaal en de staat waarin de vloer verkeert is iedere vloer immers anders. Bovendien willen we ook graag uw wensen en behoeften mee kunnen nemen in het project. Het is dus zaak om dit eerst te inventariseren.

We maken van tevoren afspraken met u over de werkzaamheden en de kosten daarvan. Zo komt u nooit voor vervelende verrassingen achteraf te staan. Vervolgens kunnen we beginnen om uw vloer te renoveren door bijvoorbeeld:

  • Schuren
  • Lakken
  • In de was te zetten
  • Gedeeltes vervangen

Daarnaast kunnen we u ook helpen met rozetten, plinten en convector roosters. Na het uitvoeren van de werkzaamheden geven we u een duidelijk onderhoudsplan, waarmee u uw gerenoveerde vloer tijdenlang beschermd houdt.