Hoe wij werken

Via deze site krijgt u niet direct contact met een vloeren maar u wordt doorverbonden met het landelijke servicecenter van Allfree. Wij helpen u graag met het vinden van een vloeren die werkt bij u in de regio. U krijgt vervolgens de keuze hoe u in contact wilt worden gebracht met de vloeren, waarna u zelf de afspraak maakt. Deze doorverbindservice is kosteloos. Allfree is hierna geen partij in het vervolg, maar wij staan open voor feedback over de vloeren en helpen u graag weer verder!

Uw nieuwe vloer onderhouden

Als u net een nieuwe vloer heeft aangeschaft, dan wilt u daar lang van genieten. Regelmatig vloeronderhoud is hierin van belang. In de praktijk betekent dit dat de vloer schoon en droog moet blijven en dat schuring zoveel mogelijk voorkomen moet worden. Schuring beschadigt de toplaag van uw vloer aangetast en vocht is van invloed op de werking van uw vloer. Door een teveel of tekort aan vocht kunnen er kieren of gaten ontstaan.

Wat kunt u zelf doen?

  • Houd uw vloer schoon door regelmatig te stofzuigen en dweilen.
  • Maak gebruik van speciale reinigingsmiddelen.
  • Plaats droogloopmatten bij buitendeuren om vuil zoveel mogelijk buiten te houden.
  • Plaats vilt onder uw meubels om krassen te voorkomen.
  • Zorg voor een constante luchtvochtigheid

Gevolgen van te weinig vloeronderhoud

Als er geen of onvoldoende onderhoud wordt gepleegd aan uw vloer, dan dringen de beschadigingen door tot de houten planken en is uiteindelijk renovatie of vernieuwing van de vloer noodzakelijk.

Hoe wij u helpen in Zeeland

Om eerste kleine beschadigingen of slijtageplekken te verhelpen of voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt kunt u onze vakmannen inschakelen. Is uw vloer al te ver beschadigd? Dan kunt u ons inschakelen voor de renovatie van uw vloer.