De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Uw nieuwe vloer onderhouden

Als u net een nieuwe vloer heeft aangeschaft, dan wilt u daar lang van genieten. Regelmatig vloeronderhoud is hierin van belang. In de praktijk betekent dit dat de vloer schoon en droog moet blijven en dat schuring zoveel mogelijk voorkomen moet worden. Schuring beschadigt de toplaag van uw vloer aangetast en vocht is van invloed op de werking van uw vloer. Door een teveel of tekort aan vocht kunnen er kieren of gaten ontstaan.

Wat kunt u zelf doen?

  • Houd uw vloer schoon door regelmatig te stofzuigen en dweilen.
  • Maak gebruik van speciale reinigingsmiddelen.
  • Plaats droogloopmatten bij buitendeuren om vuil zoveel mogelijk buiten te houden.
  • Plaats vilt onder uw meubels om krassen te voorkomen.
  • Zorg voor een constante luchtvochtigheid

Gevolgen van te weinig vloeronderhoud

Als er geen of onvoldoende onderhoud wordt gepleegd aan uw vloer, dan dringen de beschadigingen door tot de houten planken en is uiteindelijk renovatie of vernieuwing van de vloer noodzakelijk.

Hoe wij u helpen in Zeeland

Om eerste kleine beschadigingen of slijtageplekken te verhelpen of voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt kunt u onze vakmannen inschakelen. Is uw vloer al te ver beschadigd? Dan kunt u ons inschakelen voor de renovatie van uw vloer.