Snel in contact met de juiste specialist

U bent op zoek naar een specialist voor uw klus? Middels deze site en het landelijke Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Zij helpen u vakkundig en vriendelijk met het oplossen van uw probleem. U bepaalt zelf op welke manier u graag contact wilt met uw vakman, waarna u samen verdere afspraken maakt. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Persoonlijk vloeradvies in Zeeland

Een vloer uitkiezen die past bij uw levensstijl, bij uw woning en bij uw behoeften: dat is niet gemakkelijk. Er zijn zoveel verschillende vloersoorten, met ieder zijn eigen voor- en nadelen. Wilt u advies? De vloerspecialisten staan voor u klaar. U kunt ook een foto of afbeelding meenemen van uw gewenste vloer, en wij vertellen u precies wat uw mogelijkheden zijn!

Vloerdelen op maat

Wilt u een gedeelte van uw vloer laten aansluiten bij een bestaande vloer? Dat kan! We kunnen vloerdelen op maat voor u maken. We vertellen u graag over de mogelijkheden van het aanhelen van de twee ruimten.

Appartement en geluidsreductie

In appartementen gelden vaak bepaalde normen voor geluidsreductie van de vloer, zodat u geen geluidsoverlast levert voor de onderburen. Onze vloerexperts kunnen u van gedegen vloeradvies voorzien als u in een appartement woont.

Vloerverwarming

Wilt u vloerverwarming in uw woning of bedrijfspand? Of juist vloerkoeling? Er is tegenwoordig veel mogelijk, maar niet alle typen vloeren kunnen hiermee gecombineerd worden.

Voor persoonlijk vloeradvies bent u in de provincie Zeeland bij ons aan het juiste adres. Wij komen graag bij u langs of maak een afspraak om langs te komen in onze showroom.