Persoonlijk vloeradvies in Zeeland

Een vloer uitkiezen die past bij uw levensstijl, bij uw woning en bij uw behoeften: dat is niet gemakkelijk. Er zijn zoveel verschillende vloersoorten, met ieder zijn eigen voor- en nadelen. Wilt u advies? De vloerspecialisten staan voor u klaar. U kunt ook een foto of afbeelding meenemen van uw gewenste vloer, en wij vertellen u precies wat uw mogelijkheden zijn!

Vloerdelen op maat

Wilt u een gedeelte van uw vloer laten aansluiten bij een bestaande vloer? Dat kan! We kunnen vloerdelen op maat voor u maken. We vertellen u graag over de mogelijkheden van het aanhelen van de twee ruimten.

Appartement en geluidsreductie

In appartementen gelden vaak bepaalde normen voor geluidsreductie van de vloer, zodat u geen geluidsoverlast levert voor de onderburen. Onze vloerexperts kunnen u van gedegen vloeradvies voorzien als u in een appartement woont.

Vloerverwarming

Wilt u vloerverwarming in uw woning of bedrijfspand? Of juist vloerkoeling? Er is tegenwoordig veel mogelijk, maar niet alle typen vloeren kunnen hiermee gecombineerd worden.

Voor persoonlijk vloeradvies bent u in de provincie Zeeland bij ons aan het juiste adres. Wij komen graag bij u langs of maak een afspraak om langs te komen in onze showroom.